Карамельний чізкейк

Інгредієнти для приготування:

Печиво (будь-якої марки, не солоне) - 240 грам
Масло вершкове - 120 грам
Молоко згущене - 300 - 320 грам
Сир вершковий - 500 г
Вершки (жирні) - 1 склянка (ємність склянки 250 мілілітрів)
Цукор - 200 г
Ванілін - 5 г
Листовий Желатин - 6 г 

Крок 1: готуємо основу для торта
Для початку нам необхідно приготувати основу нашого майбутнього торта. Печиво перекладаємо в чашу блендера і на високій швидкості подрібнюємо до крихти. На цей процес у вас піде близько 1 хвилини. При цьому, якщо ви використовуєте печиво великого розміру, попередньо їх потрібно розламати на маленькі частинки, і вже після цього подрібнити за допомогою блендера. Готові крихти пересипаємо в глибоку тарілку. Далі дістаємо з холодильника масло і перекладаємо його в невелику каструлю. Включаємо температуру плити на маленький рівень і ставимо на конфорку каструлю з маслом. При постійному перемішуванні кухонних лопаткою розтоплюємо масло, і коли воно почне кипіти вимикаємо вогонь. Потім чекаємо кілька хвилин, щоб гаряче масло злегка охололо і після цього, переливаємо його до 
основи для чізкейку

Після, дно форми для випікання застеляємо пекарським папером і за допомогою ложки перекладаємо сипку масу. Далі ретельно перемішуємо масло з крихтою до однорідного стану і чистими руками формуємо щільний корж. Підготовлену основу для торта прибираємо в холодильник приблизно на 50 - 60 хвилин. При цьому, щоб корж не ввібрав зайві запахи, його можна закрити харчової поліетиленовою плівкою.