Салат з печінкою та маринованими огірками


300 г яловичої печінки (або курячої)
150 г сиру
150 г маринованих огірків
помідори черрі
перепелині яйця
сметана (або майонез)
зелень за смаком
сіль
перець

Замість помідорів чері та перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця.

Їх треба нарізати кубиками і змішати з іншими інгредієнтами.
З вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.

Печінка відварити до готовності (варити близько 25-30 хвилин після закипання).
Остудити, нарізати кубиками.
Огірки нарізати кубиками.

Сир нарізати кубиками.
Зелень дрібно нарізати.
Змішати печінку, огірки, сир, зелень.
Трохи посолити, поперчити.

Заправити сметаною (або майонезом).
При подачі викласти розрізані на дві частини черрі і перепелині яйця.