Архів статей

М'ясні клубочки

Інгредієнти: слойоне тісто 450 гр. телятина 700 гр. цибуля 2-3 шт. часник 3 зубчики петрушка 1/2 пучка сіль, перець за смаком
Читати далі

Шоколадні млинці із сиром

4 яйця 500 г муки 4 ст. л. какао сіль 750 г молока Для начинки:  600 г сиру цукор 100 г фруктового йогурту ваніль Збити яйця. Окремо перемішати муку, сіль, ваніль, какао, цукор і постійно помішуючи, влити молоко. Ретельно перемішати.  З'єднати суміш з яйцями і поставити в холодильник на...
Читати далі

Чорнослив в клярі

Інгредієнти: Чорнослив 100 г  Волоський горіх 50 г Сода харчова 1/4 р  Борошно пшеничне 70 г Яйце куряче 2 шт.  Масло для фритюру 100 мл. Спосіб приготування: Чорнослив залити окропом. Потім злити воду та обсушити. Нафарширувати кожну сливку подрібненим горіхом. Наколоти кожен...
Читати далі

Пікантні баклажани із сиром

Інгредієнти: Баклажани 500 г  Борошно пшеничне 80 г Оливкова олія 60 мл  Сметана 250 г Сіль ¼ ч.л.  Перець чорний мелений ¼ ч.л. Сир твердих сортів 150 г. Спосіб приготування: Вимити і нарізати баклажан кільцями по 5 мм. Обваляти їх в борошні і обсмажити на оливковій олії, оскільки...
Читати далі

Курячі зрази з грибами

Інгредієнти: Куряче філе 750 г Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт. Опеньки 250 г  Білі гриби сушені 30 г Рослинна олія 60 мл  Сухарі панірувальні 6 ст.л. Сіль 1.5 ч.л.  Перець чорний мелений ½ ч.л. Яйце куряче 2 шт.  Спосіб приготування: Якщо використовуєте в рецепті сушені гриби,...
Читати далі

Десерт із заварним кремом

Інгредієнти: Тісто на бісквіт: 1/2 банки згущеного молока (густого, хорошої якості) 200 мл сметани не нижче 20% 1 ч. л. соди 1/2 чашка цукру 1 пачка ванільного цукру 180 г пшеничного борошна (1 склянка) За бажанням можна зробити шоколадний бісквіт. Для цього додати 2 ст. л. какао. Сироп: 200 г...
Читати далі