Інгредієнти:
- Спечені тонкі млинчики по вашому (або нашому) рецептом. Кількість в залежності від бажаної висоти пирога
- 5-7 великих довгих міцних бананів
- 50-60 гр масла або маргарину
- Коричневий цукор (можна замінити звичайним, але з коричневим смачніше)
Тісто для млинців:
- 2-3 яйця
-0,5...
Читати далі
інгредієнти:
для тіста:
- Масло вершкове 200 г
- Сметана 200 г
- Цукор 2 стакан
- Яйця 2 шт.
- борошно
- Сода 1 ч. л.
для крему:
- Варене згущене молоко 500 г
- Масло вершкове 100 г
- Горіхи смажені (я брала арахіс) 70-100 г
- Шоколад чорний 30 г
Приготування:
Дістати заздалегідь вершкове масло...
Читати далі
Інгредієнти:
Свинина (лопатка) – 700 г
Свиняча (грудинка) – 300 г
Сіль кухонна – 15 г
Часник сухий – 1 ч.л.
Перець мелений – 1 ч.л.
Вода холодна – 100 мл
Приготування:
Свинина нам знадобиться двох видів – пісна і з жирком (ідеальний варіант – грудинка). Грудинку наріжемо дрібно, а пісне м’ясо –...
Читати далі
Майонез Домашній. інгредієнти
3 жовтки
150 мл рослинного масла (я використовую оливкову)
1 ч.л. гірчиці (пасти)
5 ч.л. лимонного соку
0,5 ч.л. цукру
0,5 ч.л. солі
Приготування
Якщо ви ніколи не робили домашній майонез, обов’язково спробуйте, результат вас порадує.
Головне не поспішати і зробити...
Читати далі
Для приготування тіста за цим рецептом нам знадобляться:
2 склянки кип’яченої води кімнатної температури, 400 грам
500-600 грам борошна
1,5 чайні ложки солі
1,5 столові ложки рослинної олії
Ця кількість продуктів приблизно на кілограм, може трохи менше, фаршу.
В глибоку чашку для замішування...
Читати далі
Інгредієнти для “Піца з млинцевого тіста”:
Тісто:
Борошно пшеничне – 1 скл.
Молоко – 3/4 скл.
Яйце куряче – 1 шт
Сіль
Начинка:
Томатна паста – 1 ст. л.
Сир голландський – 100 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Часник (можна не класти) – 1 зуб.
Помідор – 3 шт
Зелень
Орегано
Рецепт “Піца з млинцевого...
Читати далі
ИНГРЕДИЕНТЫ:
● Мука пшеничная — 110 г
● Какао порошок — 50 г;
● Разрыхлитель — 1 ч.л.
● Яйца — 4 шт
● Сахар (180 г для бисквита, 120 г для сливок) — 300 г
● Вода кипячёная — 3 стак.
● Желатин — 1 ст.л.
● Желе малиновое — 1 пач.
● Желе лимонное — 1 пач.
● Сливки 33% — 500 мл
ПРИГОТОВЛЕНИЕ:
Яйца...
Читати далі
Редиска 1 пучок
Картопля 2 великі
Зелена цибуля 1 пучок
Кріп кілька гілочок
Рослинна олія 4 ст.л.
Гірчиця із зернами 2 ч.л.
сіль
Перець чорний мелений
Приготування:
Картоплю очистити, порізати кубиками, покласти в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Картопляні кубики...
Читати далі
-10 Штук сардин
-2 Зубки часнику (дрібно покришити)
-1 помідор
-6 Ст.л. оливкової олії
-1 ч.л. оцету
-чорний перець
Приготування:
Нагріти духовку до 200 градусів.
Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин.
Оливкову олію змішати з оцтом, часником і порізаними...
Читати далі
Інгредієнти:
Для пісочної основи:
● Вершкового масла - 150 грам.;
● Цукор - 4 ст.л.;
● Жовток - 1 шт.;
● Борошно - 250-300 грам.;
● Розпушувача - 1/2 ч.л. (або 1/4 ч.л. соди, погашеної оцтом).;
Для начинки:
● Малини - 700 грам.;
● Цукор - 2 ст.л.;
● Крохмаль - 1 ст.л.;
● Вода - 250 мл.;
Додатково...
Читати далі