300 г яловичої печінки (або курячої)
150 г сиру
150 г маринованих огірків
помідори черрі
перепелині яйця
сметана (або майонез)
зелень за смаком
сіль
перець
Замість помідорів чері та перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця.
Їх треба нарізати кубиками і змішати з...
Читати далі
Складові:
мясо зайчатини – 2.0 кг;
сало – 0,5 кг;
цибуля – 4-5 цибулини
часник – 20 гр .;
сіль – 35гр .;
перець чорний мелений;
оболонка для ковбаси – 3 метри.
Приготування:
Мясо, сало і цибулю нарізати невеликими шматочками, щоб ковбаса була не сухою, краще додати сало. Найвдаліший спосіб...
Читати далі
Інгредієнти:
500 гр молока
500 гр цукру
4 яйця+ 4 жовтки
70 гр свіжих дріжджів
0,5 ч. лож. солі
1, 5 кг муки
200 гр масла
100 гр олії
2 п ванільного цукру
цедра з 1 лимона
100 гр родзинок
100 гр цукатів
Замісити опару:
Молоко нагріти до теплого+ 200 гр цукру і 200 муки, дріжджів і...
Читати далі
Свинина запечена в маринаді в духовці
Інгредієнти:
Свинина цілим шматком – 1,5-2 кг
Олія – 2-3 ст.л.
Гірчиця гостра – 2 ст.л.
Для маринаду:
Часник – 3-4 зубчики
Кориця (палички) – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Коріандр – 1 ч.л.
Суміш перців – 1 ч.л.
Лавровий лист – 3 шт.
Оцет винний – 50 мл
Сіль – 2...
Читати далі
Інгредієнти
Борошно пшеничне 7 столових ложок
Цукор 1 столова ложка
Сода 1 чайна ложка
Сіль ½ чайної ложки
Сметана 1 склянка
Ваніль ½ чайної ложки
Яйце куряче 2 штуки
Масло вершкове за смаком
Сироп кленовий за смаком
Приготування:
1 . Розігрійте млинцеву сковороду на маленькому вогні.
2 . У...
Читати далі
Продукти:
Борошно – 150 г
Масло рослинне без запаху – 8 ст. л.
Цукровий пісок – 1 склянка
Сік фруктовий (у мене персиковий) – 1 стакан
Волоські горіхи – 150 г
Морква – 150 г (очищена)
Розпушувач – 1 ч. Ложка
(Можна замінити 1/2 ч. Ложки соди, гашеного лимонним соком або яблучним оцтом)
Ваніль – 1...
Читати далі
Інгредієнти:
Для фаршу:
Свинячий фарш – 800 г
Гірчиця “Французька” – 20 г
Панірувальні сухарі – 25 г
Яйце – 1 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Начинка:
Брокколі – 150 г
Сир (твердих сортів) – 70 г
Ріпчасту цибулю – 150 г
Панірувальні сухарі – 20 г
Часник (середній) – 1...
Читати далі
Жовтий колір дає відвар ромашки аптечної з додаванням куркуми і моркви.
Приготування барвника:
• взяти 1 літр води,по 3 столові ложки порошку куркуми / каррі і тертої червоної моркви, варити 30 хвилин.
• взяти 1 літр води, 4 або 5 пакетиків ромашки аптечної, варити 20-30 хв.
Помаранчевий колір...
Читати далі
Печена сирна паска – трохи незвичайний варіант приготування традиційного великодньї паски. Читайте в цьому рецепті, як її приготувати.
Чим відрізняється печена сирна паска від інших видів цього святкового частування? Це випливає з назви: Пасха готується способом запікання в духовці, на відміну...
Читати далі
Інгредієнти на 6-8 порцій :
- Помідор 2-3 шт .
- Куряча грудка 500гр .
- Сир твердих сортів 150 гр .
- Червона квасоля - одна банка .
- Зелений салат.
- Сухарики .
- Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану .
приготування :
1. Помідор , салат дрібно нарізаємо . Сир тремо на тертці...
Читати далі