Архів статей

Салат з печінкою та маринованими огірками

300 г яловичої печінки (або курячої) 150 г сиру 150 г маринованих огірків помідори черрі перепелині яйця сметана (або майонез) зелень за смаком сіль перець Замість помідорів чері та перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця. Їх треба нарізати кубиками і змішати з...
Читати далі

Рецепт домашньої ковбаси з зайчатини

Складові: мясо зайчатини – 2.0 кг; сало – 0,5 кг; цибуля – 4-5 цибулини часник – 20 гр .; сіль – 35гр .; перець чорний мелений; оболонка для ковбаси – 3 метри. Приготування: Мясо, сало і цибулю нарізати невеликими шматочками, щоб ковбаса була не сухою, краще додати сало. Найвдаліший спосіб...
Читати далі

Пасочка....

Інгредієнти: 500 гр молока 500 гр цукру 4 яйця+ 4 жовтки 70 гр свіжих дріжджів 0,5 ч. лож. солі 1, 5 кг муки 200 гр масла 100 гр олії 2 п ванільного цукру цедра з 1 лимона 100 гр родзинок 100 гр цукатів     Замісити опару: Молоко нагріти до теплого+ 200 гр цукру і 200 муки, дріжджів і...
Читати далі

У зв*язку із приходом св*ят пропонуємо смачні рецепти страв:

Свинина запечена в маринаді в духовці Інгредієнти: Свинина цілим шматком – 1,5-2 кг Олія – 2-3 ст.л. Гірчиця гостра – 2 ст.л. Для маринаду: Часник – 3-4 зубчики Кориця (палички) – 1 шт. Лимон – 1 шт. Коріандр – 1 ч.л. Суміш перців – 1 ч.л. Лавровий лист – 3 шт. Оцет винний – 50 мл Сіль – 2...
Читати далі

Сметанні млинці з кленовим сиропом

Інгредієнти Борошно пшеничне 7 столових ложок Цукор 1 столова ложка Сода 1 чайна ложка Сіль ½ чайної ложки Сметана 1 склянка Ваніль ½ чайної ложки Яйце куряче 2 штуки Масло вершкове за смаком Сироп кленовий за смаком Приготування: 1 . Розігрійте млинцеву сковороду на маленькому вогні. 2 . У...
Читати далі

Морквяний торт (пісний)

Продукти: Борошно – 150 г Масло рослинне без запаху – 8 ст. л. Цукровий пісок – 1 склянка Сік фруктовий (у мене персиковий) – 1 стакан Волоські горіхи – 150 г Морква – 150 г (очищена) Розпушувач – 1 ч. Ложка (Можна замінити 1/2 ч. Ложки соди, гашеного лимонним соком або яблучним оцтом) Ваніль – 1...
Читати далі

Мясний рулет із брокколі

Інгредієнти: Для фаршу: Свинячий фарш – 800 г Гірчиця “Французька” – 20 г Панірувальні сухарі – 25 г Яйце – 1 шт. Сіль за смаком Перець чорний мелений – за смаком Начинка: Брокколі – 150 г Сир (твердих сортів) – 70 г Ріпчасту цибулю – 150 г Панірувальні сухарі – 20 г Часник (середній) – 1...
Читати далі

Поради, як фарбувати яйця до Великодня

Жовтий колір дає відвар ромашки аптечної з додаванням куркуми і моркви. Приготування барвника: • взяти 1 літр води,по 3 столові ложки порошку куркуми / каррі і тертої червоної моркви, варити 30 хвилин. • взяти 1 літр води, 4 або 5 пакетиків ромашки аптечної, варити 20-30 хв. Помаранчевий колір...
Читати далі

Сирна пасочка

Печена сирна паска – трохи незвичайний варіант приготування традиційного великодньї паски. Читайте в цьому рецепті, як її приготувати. Чим відрізняється печена сирна паска від інших видів цього святкового частування? Це випливає з назви: Пасха готується способом запікання в духовці, на відміну...
Читати далі

Весняний салат

Інгредієнти на 6-8 порцій : - Помідор 2-3 шт . - Куряча грудка 500гр . - Сир твердих сортів 150 гр . - Червона квасоля - одна банка . - Зелений салат. - Сухарики . - Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану . приготування : 1. Помідор , салат дрібно нарізаємо . Сир тремо на тертці...
Читати далі