Блог

Рецепт домашньої ковбаси з зайчатини

Складові: мясо зайчатини – 2.0 кг; сало – 0,5 кг; цибуля – 4-5 цибулини часник – 20 гр .; сіль – 35гр .; перець чорний мелений; оболонка для ковбаси – 3 метри. Приготування: Мясо, сало і цибулю нарізати невеликими шматочками, щоб ковбаса була не сухою, краще додати сало. Найвдаліший спосіб...
Читати далі

Пасочка....

Інгредієнти: 500 гр молока 500 гр цукру 4 яйця+ 4 жовтки 70 гр свіжих дріжджів 0,5 ч. лож. солі 1, 5 кг муки 200 гр масла 100 гр олії 2 п ванільного цукру цедра з 1 лимона 100 гр родзинок 100 гр цукатів     Замісити опару: Молоко нагріти до теплого+ 200 гр цукру і 200 муки, дріжджів і...
Читати далі

У зв*язку із приходом св*ят пропонуємо смачні рецепти страв:

Свинина запечена в маринаді в духовці Інгредієнти: Свинина цілим шматком – 1,5-2 кг Олія – 2-3 ст.л. Гірчиця гостра – 2 ст.л. Для маринаду: Часник – 3-4 зубчики Кориця (палички) – 1 шт. Лимон – 1 шт. Коріандр – 1 ч.л. Суміш перців – 1 ч.л. Лавровий лист – 3 шт. Оцет винний – 50 мл Сіль – 2...
Читати далі