Складові:
мясо зайчатини – 2.0 кг;
сало – 0,5 кг;
цибуля – 4-5 цибулини
часник – 20 гр .;
сіль – 35гр .;
перець чорний мелений;
оболонка для ковбаси – 3 метри.
Приготування:
Мясо, сало і цибулю нарізати невеликими шматочками, щоб ковбаса була не сухою, краще додати сало. Найвдаліший спосіб...
Читати далі
Інгредієнти:
500 гр молока
500 гр цукру
4 яйця+ 4 жовтки
70 гр свіжих дріжджів
0,5 ч. лож. солі
1, 5 кг муки
200 гр масла
100 гр олії
2 п ванільного цукру
цедра з 1 лимона
100 гр родзинок
100 гр цукатів
Замісити опару:
Молоко нагріти до теплого+ 200 гр цукру і 200 муки, дріжджів і...
Читати далі
Свинина запечена в маринаді в духовці
Інгредієнти:
Свинина цілим шматком – 1,5-2 кг
Олія – 2-3 ст.л.
Гірчиця гостра – 2 ст.л.
Для маринаду:
Часник – 3-4 зубчики
Кориця (палички) – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Коріандр – 1 ч.л.
Суміш перців – 1 ч.л.
Лавровий лист – 3 шт.
Оцет винний – 50 мл
Сіль – 2...
Читати далі