300 г яловичої печінки (або курячої)
150 г сиру
150 г маринованих огірків
помідори...
Читати далі
Інгредієнти
Борошно пшеничне 7 столових ложок
Цукор 1 столова ложка
Сода 1 чайна ложка
Сіль ½...
Читати далі
Продукти:
Борошно – 150 г
Масло рослинне без запаху – 8 ст. л.
Цукровий пісок – 1 склянка
Сік...
Читати далі
Інгредієнти:
Для фаршу:
Свинячий фарш – 800 г
Гірчиця “Французька” – 20 г
Панірувальні сухарі –...
Читати далі
Жовтий колір дає відвар ромашки аптечної з додаванням куркуми і моркви.
Приготування барвника:
•...
Читати далі
Печена сирна паска – трохи незвичайний варіант приготування традиційного великодньї паски. Читайте...
Читати далі
Інгредієнти на 6-8 порцій :
- Помідор 2-3 шт .
- Куряча грудка 500гр .
- Сир твердих сортів 150...
Читати далі
Тримайте ваших відвідувачів в курсі новин і подій. Якщо Ви будете регулярно оновлювати інформацію,...
Читати далі