Пікантні баклажани із сиром


Інгредієнти:
Баклажани 500 г 
Борошно пшеничне 80 г
Оливкова олія 60 мл 
Сметана 250 г
Сіль ¼ ч.л. 
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Сир твердих сортів 150 г.

Спосіб приготування:
Вимити і нарізати баклажан кільцями по 5 мм.
Обваляти їх в борошні і обсмажити на оливковій олії, оскільки всі кільця за один раз не обсмажити, то після кожної партії потрыбно мити сковороду, щоб не з'являвся горілий шар борошна і не псував наступну партію кілець. 
Скласти приготовані кільця у форму шарами.
Приготувати заправку: в сметану додати сіль, перець, і видавити часник - все перемішати.
Заправити баклажани.
Потерти зверху сир.
Відправити нашу страву в розігріту духовку до 160 на 25-30 хв, поки не з'явиться золотиста скоринка з сиру.
І наприкінці, зверху можна прикрасити зеленню!!!
Смачного!

cтворити безкоштовний сайт Webnode