Шоколадно-кавові трюфелі.

Інгредієнти:
● Шоколад (молочний і гіркий) - 200 грам.;
● Вершки 33% жирності - 1/4 склянки.;
● Міцну каву - 2 столові ложки.;
● Какао і мелені горіхи для обсипання.;

Приготування:
1. Вершки влити в сотейник і довести до кипіння. Шоколад поламати на дрібні шматочки і влити в нього вершки, додати міцно звареної кави. Дати трохи постояти, потім акуратно все перемішати ложкою до однорідної маси і поставити суміш в холодильник на 40 хвилин.

2. У цей час горіхи (будь-які: кеш'ю, мигдаль) злегка обсмажити, остудити і змолоти.

3. Дістати шоколадну суміш з холодильника, ложкою взяти невелику кількість, скачати кульку і обваляти в какао або горіхах. Покласти готові трюфелі в холодильник або морозилку, щоб вони застигли.

Смачного!