Інгредієнти:
1 кг. дині
2 банана
2 лимони
600 г цукру
Читати далі
Інгредієнти:
слойоне тісто 450 гр.
телятина 700 гр.
цибуля 2-3 шт.
часник 3 зубчики
петрушка 1/2 пучка
сіль, перець за смаком
Читати далі
4 яйця
500 г муки
4 ст. л. какао
сіль
750 г молока
Для начинки:
600 г сиру
цукор
100 г фруктового йогурту
ваніль
Збити яйця.
Окремо перемішати муку, сіль, ваніль, какао, цукор і постійно помішуючи, влити молоко. Ретельно перемішати.
З'єднати суміш з яйцями і поставити в холодильник на...
Читати далі
Інгредієнти:
Чорнослив 100 г
Волоський горіх 50 г
Сода харчова 1/4 р
Борошно пшеничне 70 г
Яйце куряче 2 шт.
Масло для фритюру 100 мл.
Спосіб приготування:
Чорнослив залити окропом. Потім злити воду та обсушити.
Нафарширувати кожну сливку подрібненим горіхом.
Наколоти кожен...
Читати далі
Інгредієнти:
Баклажани 500 г
Борошно пшеничне 80 г
Оливкова олія 60 мл
Сметана 250 г
Сіль ¼ ч.л.
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Сир твердих сортів 150 г.
Спосіб приготування:
Вимити і нарізати баклажан кільцями по 5 мм.
Обваляти їх в борошні і обсмажити на оливковій олії, оскільки...
Читати далі
Інгредієнти:
Тісто на бісквіт:
1/2 банки згущеного молока (густого, хорошої якості)
200 мл сметани не нижче 20%
1 ч. л. соди
1/2 чашка цукру
1 пачка ванільного цукру
180 г пшеничного борошна (1 склянка)
За бажанням можна зробити шоколадний бісквіт. Для цього додати 2 ст. л. какао.
Сироп:
200 г...
Читати далі
Інгредієнти:
- Спечені тонкі млинчики по вашому (або нашому) рецептом. Кількість в залежності від бажаної висоти пирога
- 5-7 великих довгих міцних бананів
- 50-60 гр масла або маргарину
- Коричневий цукор (можна замінити звичайним, але з коричневим смачніше)
Тісто для млинців:
- 2-3 яйця
-0,5...
Читати далі
інгредієнти:
для тіста:
- Масло вершкове 200 г
- Сметана 200 г
- Цукор 2 стакан
- Яйця 2 шт.
- борошно
- Сода 1 ч. л.
для крему:
- Варене згущене молоко 500 г
- Масло вершкове 100 г
- Горіхи смажені (я брала арахіс) 70-100 г
- Шоколад чорний 30 г
Приготування:
Дістати заздалегідь вершкове масло...
Читати далі
Інгредієнти:
Свинина (лопатка) – 700 г
Свиняча (грудинка) – 300 г
Сіль кухонна – 15 г
Часник сухий – 1 ч.л.
Перець мелений – 1 ч.л.
Вода холодна – 100 мл
Приготування:
Свинина нам знадобиться двох видів – пісна і з жирком (ідеальний варіант – грудинка). Грудинку наріжемо дрібно, а пісне м’ясо –...
Читати далі