Новини

Готуємо корисний майонез самотужки

Майонез Домашній. інгредієнти 3 жовтки 150 мл рослинного масла (я використовую оливкову) 1 ч.л. гірчиці (пасти) 5 ч.л. лимонного соку 0,5 ч.л. цукру 0,5 ч.л. солі Приготування Якщо ви ніколи не робили домашній майонез, обов’язково спробуйте, результат вас порадує. Головне не поспішати і зробити...
Читати далі

ПЛЯЦОК «PANI WALEWSKA»

Інгредієнти для тіста: борошно пшеничне - 200 г розпушувач - 1 ч. л. (з гіркою) цукор - 50 г вершкове масло (охолоджене) або маргарин - 100 г жовтки - 3 шт. сметана - 1 повна ст. сл. Інгредієнти для крему: борошно пшеничне - 1 ст. л. (без гірки) крохмаль - 1 ст. л. (без гірки) молоко - 250...
Читати далі

ВЕРШКОВИЙ СУП З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Інгредієнти на 1,4 л. води: печериці - 300 г курячі бедра - 4 шт. (500 г) ріпчаста цибуля - 200 г вершки (в мене 20 %) - 200 г пшеничне борошно - 1 ст. л. сушений базилік, чебрець, орегано чи майоран (за смаком) - 1 / 2 ч. л. сіль, чорний мелений перець - за смаком соняшникова рафінована олія - 1-2...
Читати далі

ПЕЧІНКОВИЙ ПАШТЕТ З КОНЬЯКОМ І МУСКАТНИМ ГОРІХОМ.

Інгредієнти: куряча печінка - 500 г ріпчаста цибуля - 200 г морква - 100 г вершкове масло - 100 г мелений мускатний горіх - 1 ч. л. коньяк - 3 ст. сл. сіль, чорний мелений перець - за смаком рафінована соняшникова олія - для смаження Приготування печінкового паштету з коньяком і мускатним...
Читати далі

САЛАТ З КУРКОЮ, АПЕЛЬСИНОМ ТА ФЕТОЮ

Інгредієнти: листковий салат - 1 качан (250 г) куряче філе - 300 г великий апельсин - 1 шт. сир Фета - 100 г грецький горіх (ядра) - 50 г зелень петрушки (за бажанням) - 4-5 гілочок мелений коріандр - 1 ч. л. або за смаком сіль, чорний мелений перець - за смаком Інгредієнти для...
Читати далі

Спагеті з вершково-грибним соусом

Інгредієнти: спагеті - 350 г шампіньйони - 500 г нежирні вершки (у мене 15%) - 200 мл соєвий соус - 2 ст. л. часник - 1-2 зубчики сіль, чорний мелений перець - за смаком Приготування Спагеті з вершково-грибним соусом. Мінімум продуктів, мінімум затраченого часу і зусиль, а в результаті – дуже...
Читати далі

Капкейки

Для теста: Мука – 200 г Сахар – 150 г Молоко – 120 мл Соль Масло сливочное – 100 г Яйца – 2 шт. Разрыхлитель – 1 ч. л. Взбейте сахар и масло до однородной пышной массы. Масло должно быть мягким. За час до готовки выньте его из холодильника. Постепенно добавляйте яйца, ванильный экстракт и соль....
Читати далі

Карамельний чізкейк

Інгредієнти для приготування: Печиво (будь-якої марки, не солоне) - 240 грам Масло вершкове - 120 грам Молоко згущене - 300 - 320 грам Сир вершковий - 500 г Вершки (жирні) - 1 склянка (ємність склянки 250 мілілітрів) Цукор - 200 г Ванілін - 5 г Листовий Желатин - 6 г  Крок 1: готуємо основу...
Читати далі

Налисники з маскарпоне та вишнями

Інгредієнти: для тіста: 1 ст. молока (200 гр) 1 ст. мінеральної води ( 200 гр) 3 яйця 1,5 ст муки щіпка солі 2 ст. лож. цукру 3 ст. лож. олії для начинки: 250 гр маскарпоне 2-3 ст. лож. пудри вишня дрильована Маскарпоне перемішати з пудрою... Інтенсивність солоду регулюйте за своїм смаком (хтось...
Читати далі