Новини

Салат з печінкою та маринованими огірками

300 г яловичої печінки (або курячої) 150 г сиру 150 г маринованих огірків помідори черрі перепелині яйця сметана (або майонез) зелень за смаком сіль перець Замість помідорів чері та перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця. Їх треба нарізати кубиками і змішати з...
Читати далі

Сметанні млинці з кленовим сиропом

Інгредієнти Борошно пшеничне 7 столових ложок Цукор 1 столова ложка Сода 1 чайна ложка Сіль ½ чайної ложки Сметана 1 склянка Ваніль ½ чайної ложки Яйце куряче 2 штуки Масло вершкове за смаком Сироп кленовий за смаком Приготування: 1 . Розігрійте млинцеву сковороду на маленькому вогні. 2 . У...
Читати далі

Морквяний торт (пісний)

Продукти: Борошно – 150 г Масло рослинне без запаху – 8 ст. л. Цукровий пісок – 1 склянка Сік фруктовий (у мене персиковий) – 1 стакан Волоські горіхи – 150 г Морква – 150 г (очищена) Розпушувач – 1 ч. Ложка (Можна замінити 1/2 ч. Ложки соди, гашеного лимонним соком або яблучним оцтом) Ваніль – 1...
Читати далі

Мясний рулет із брокколі

Інгредієнти: Для фаршу: Свинячий фарш – 800 г Гірчиця “Французька” – 20 г Панірувальні сухарі – 25 г Яйце – 1 шт. Сіль за смаком Перець чорний мелений – за смаком Начинка: Брокколі – 150 г Сир (твердих сортів) – 70 г Ріпчасту цибулю – 150 г Панірувальні сухарі – 20 г Часник (середній) – 1...
Читати далі

Поради, як фарбувати яйця до Великодня

Жовтий колір дає відвар ромашки аптечної з додаванням куркуми і моркви. Приготування барвника: • взяти 1 літр води,по 3 столові ложки порошку куркуми / каррі і тертої червоної моркви, варити 30 хвилин. • взяти 1 літр води, 4 або 5 пакетиків ромашки аптечної, варити 20-30 хв. Помаранчевий колір...
Читати далі

Сирна пасочка

Печена сирна паска – трохи незвичайний варіант приготування традиційного великодньї паски. Читайте в цьому рецепті, як її приготувати. Чим відрізняється печена сирна паска від інших видів цього святкового частування? Це випливає з назви: Пасха готується способом запікання в духовці, на відміну...
Читати далі

Весняний салат

Інгредієнти на 6-8 порцій : - Помідор 2-3 шт . - Куряча грудка 500гр . - Сир твердих сортів 150 гр . - Червона квасоля - одна банка . - Зелений салат. - Сухарики . - Для заправки можна взяти легкий майонез або сметану . приготування : 1. Помідор , салат дрібно нарізаємо . Сир тремо на тертці...
Читати далі

Відвідувачам

Тримайте ваших відвідувачів в курсі новин і подій. Якщо Ви будете регулярно оновлювати інформацію, користувачі будуть так само регулярно відвідувати Ваш сайт. Ви можете використовувати RSS канали для того, щоб прямо надсилати користувачам нові статті та записи.
Читати далі